HTC One serija dobija Android 4.4 – KitKat krajem januara

Objavio u 05/11/2013 u 13:57

kitkat

HTC je dao neke informacije vezane za apgrejd na Android 4.4 KitKat za HTC One za Evropu, Bliski istok i Afriku, ali nema informacija o One Max i One Mini modelu. Prema saopštenju:

Širom EMEA (Europe, Middle East, Africa), HTC će raditi sa lokalnim operaterima da se dostavi Android 4.4 sa Sense 5.5 za HTC One krajem januara. Google Play Edition će dobiti Android 4.4 KitKat ranije, počevši od kraja novembra. Detalji za HTC One Max i HTC One Mini će uslediti.”

Kao što vidite, datumi za One Max i One Mini nisu spomenuti, ali verujem da će uslediti apdejt vrlo brzo nakon HTC One apdejta.

[via SlashGear]

Tags: Android 4.4htcHTC OneHTC One maxHTC One miniKitKat

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *