HTC One porodica dobija Android 4.4.2 apdejt u januaru-februaru

Objavio u 07/01/2014 u 10:18

HTC kompaniji treba veliki hit kako bi se kompanija održala, a ove godine je to definitivno HTC One. Međutim imali su problema sa isporukom, te je kasnio. Ali definitivno telefon sa najlepšim kućištem do sada, stereo zvučnicima, UltraPiksel kamerom, Sense 5.0 koji je minimalizovan i odlične vesti sada. HTC One prodaja se povećala za gotovo 50 posto, ali su imali jaku konkurenciju za najbolje prodavani telefon u 2013. i to od Samsung Galaxy S4 i LG G2. One je došao sa Androidom 4.1.2 Jelly Bean, preskočio Android 4.2, dobio Android 4.3 i to su veoma brzo uradili, jer je apdejt stigao u decembru.

E sada, HTC One Mini je stigao sa Androidom 4.2.2, HTC One Max je već imao 4.3. E sada, cela porodica (One, One Mini, One Max) dobija Android 4.4.2 apdejt.

Iz tvita vidimo da će SVE TRI veličine, uključujući i DualSIM verzije, dobiti KitKat apdejt do kraja februara.

Tags: Android 4.4.2 OTA updateHTC OneHTC One maxHTC One miniKitKat

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *