HTC One dobio update na Android 4.3, potvrđeno i u Srbiji

Objavio u 01/11/2013 u 15:01

HTC One Android 4.3

Upravo sam dobio dojavu da je Android 4.3 stigao na HTC One telefone kupljene u Srbiji. Kako mi Nikola kaže, prvo je stigao FOTA update sa tekstom “bugfix that lets you install new system“, a zatim i pun OTA update na Android 4.3.

OTA update nosi oznaku 3.62.401.1 i zauzima 675MB. Tako da, trk u about phone > update i budite sigurni da to radite preko WiFi mreže da ne bi bilo posle klepanja po ušima od operatera 😀

Screenshot 2013-11-01-15-03-43

Tags: Android 4.3Android SrbijahtcHTC One

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Imam Htc one i root-ovan je pomocu twrp-a v2.6.0.1 (Team Win Recovery Project). Dobio sam update na 4.3, medjutim kada se fon resetuje u recovery mod i kada pokusam da instaliram 4.3, dobijam error: Error executing updater binary in zip.
    Probao sam i rucno da download-ujem fajl, ali isti error dobijam. Probao sam da nadjem resenje na netu, ali bez uspeha. Uglavnom se svodi na savete tipa, verovatno imate staru verziju twrp-a…

    Ima li neko slican problem? Btw, telefon je sa vip mreze…

    Vlada

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *