HTC Legend dobija Froyo apdejt

Objavio u 10/12/2010 u 12:18

HTC Legend

Iako je Android 2.3 najavljen zajedno sa izlaskom Nexus S telefona, to ne znači da nećemo viđati još apdejta na 2.2 Froyo, što je dobro, s obzirom da je Froyo sada drugi po kvalitetu. Poslednji telefon koji je dobio ovaj apdejt je HTC Legend. Korisnici HTC Legend-a su od juče u Evropi počeli da dobijaju obaveštenja o apdejtu.

HTC je na svojoj Facebook stranici najavio dolazak Androida 2.2 na Legend model, gde objašnjavaju dobre vesti.

Ako ste dobili ovo obaveštenje, bili bi smo vam zahvalni da ostavite u komentarima, kako bi potvrdili o informaciju i za našu zemlju.

Tags: 2.2apdejtEvropafroyohtcLegendUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Koristim Telenor, oboavestenje nije stiglo, ali je ponudio update kada sam ga trazio manuelno. Sada trenutno instaliram update, ako nesto podje po zlu, postovacu. I ugasite ovaj spell checking na engleskom, sta ce vam to?

    • Android platforma je namestena da u odredjenim intervalima sama trazi update. Ali interval je otprilike 20-30 dana. Tako da se uglavnom praktikuje rucna provera. Ne bi trebao da izgubis nikakve podatke, sem ako u samom update-u ne pise drugacije.

      A sto se spell check-a tice, nije do nas, vec do browser-a. Meni radi srpski spell checker u svim poljima na netu. Ako mislimo na isto.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *