HTC Desire HD dobija zvanični update na 2.3.5 sa Sense 3.0

Objavila u 09/12/2011 u 16:18

update desire hdHTC Desire HD koji se pojavio na tržištu pre godinu dana (oktobar 2010.) dobija update na Android verziju 2.3.5 sa HTC Sense-om 3.0. Ovaj moćni telefon iako se smatra starim (od strane HTC-a) izgleda neće zvanično dobiti update na Ice Cream Sandwich verziju ali će bar svi korisnici moći da uživaju u blagodetima Sense 3.0 interfejsa. Korisnici širom sveta koji su kupili ne brendirane uređaje su juče prijavljivali da im je update stigao. Pretpostavljam da će uskoro ovaj update stići i na telefone koji su kupljeni preko mobilnih operatera. Javite ako vam je stigao update!

NAPOMENA: Ukoliko ste rutovali telefon i želite da zadržite rut, nemojte apdejtovati telefon, izgubićete rut. Rutovanu verziju ovog roma možete naći ovde.


Originalni RUU (nerutovani) možete naći ovde.

Tags: 2.3.520103.0AndroidDesire HDhtcSenseUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

36 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *