Google+ za Android dodao What's Hot sekciju

Objavio u 09/02/2012 u 9:35

google plus

Google+ aplikacija je dobila apdejt. Changelog kaže da je dostupna “What’s Hot” sekcija/tab u Stream-ovima. Tačnije ovde možete naći postove koji imaju puno komentara, plusova itd, tako da nećete propustiti ono što je IN u tom momentu … lol

Ali to nije sve, od sad možete da vidite ko je plusovao komentar, dok je do sad bilo moguće videti samo koliko plusova je bilo na nekom komentaru i samo prvu osobu koja je plusovala vaš komentar.

Postovi u stream-u su sada skraćeni tako da ih više staje na ekran u isto vreme. I konačno, stream se više neće vraćati na početak kada se desi automatski refresh. A Google je takođe nagovestio da ima i dosta unapređenja po pitanju performansi (meni je zapravo poleteo 😀 ).

Pa, ako ste na ovoj društvenoj mreži, apdejtujte ili skinite app dole.

Currents
Currents
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: +1G+googleGoogle PlusperformansePlusstreamWhat's Hot

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *