Google+ sada sa video “otpadanjima” i na telefonu

Objavio u 16/12/2011 u 12:38

hangouts messengerGoogle+ će, ako već nije, dobiti novi apdejt koji će omogućiti otpadanje (Hangout) direktno sa Google+ mobilne aplikacije za Android. Prezentovan je i kratak video na kompanijskom oficijelnom blogu u kom se vidi da će Google+ imati dugme koje će klikom započinjati čavrljanje licem u lice (face-to-face) ili licem u lice u lice sa do deset ljudi u grupnoj otpadačini. (prof-otp.org)

Otpadačina je prvi put stigla na Google+ aplikaciju u septembru, ali su korisnici bili ograničeni u pridruživanju ukoliko je ostatak ekipe već počeo da otpada na dekstop sajtu. Nova opcija će omogućiti više felskibilnosti za otpadanje “uživo” u pokretu. Promena će doći kroz apdejt na Android Market kroz nekoliko dana. Apdejt će verovatno zahtevati prednju kameru i Android 2.3 ili više, s obzirom na prethodne zahteve za mobilne otpadačine.

Eto, sad svi koji imaju prednje kamere mogu da počnu da otpadaju, a onaj prof-otp.org bi stvarno trebao da se otvori (projekat sa cimerima koji nikad nije ostvaren, a zamišljen kao live stream našeg profesionalnog otpadanja na gajbi :))

https://www.youtube.com/watch?v=Uc_o_Y-QHt4

[via Google]

Tags: face-to-faceG+googleHangoutHangoutslicem u liceOtpadačinaprof-otp.org

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • I ja kazem “otpadati”, to je zargonski izraz. Nisam iz BG-a, verovatno je to problem. 😉

    Da sam iz BG-a verovatno bi trebalo da kazem da “visim na gajbi”.

  • “otpadanje” ??

    hang out

    Less serious than getting together or dating. Spending time with someone in the context of friendship or in the context of casually exploring whether you like someone as just a friend or maybe more than a friend.
    -I’m gonna hang out with my best friend this weekend. We should hang out some time.

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hang%20out

    • -I’m gonna hang out with my best friend this weekend. We should hang out some time.

      – Otpadaću sa najboljim prijateljem za vikend. Trebali bi otpadati nekad.

      😉

      Žargon u srpskom jeziku

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *