Google+ sada sa video “otpadanjima” i na telefonu

Objavio u 16/12/2011 u 12:38

hangouts messengerGoogle+ će, ako već nije, dobiti novi apdejt koji će omogućiti otpadanje (Hangout) direktno sa Google+ mobilne aplikacije za Android. Prezentovan je i kratak video na kompanijskom oficijelnom blogu u kom se vidi da će Google+ imati dugme koje će klikom započinjati čavrljanje licem u lice (face-to-face) ili licem u lice u lice sa do deset ljudi u grupnoj otpadačini. (prof-otp.org)

Otpadačina je prvi put stigla na Google+ aplikaciju u septembru, ali su korisnici bili ograničeni u pridruživanju ukoliko je ostatak ekipe već počeo da otpada na dekstop sajtu. Nova opcija će omogućiti više felskibilnosti za otpadanje “uživo” u pokretu. Promena će doći kroz apdejt na Android Market kroz nekoliko dana. Apdejt će verovatno zahtevati prednju kameru i Android 2.3 ili više, s obzirom na prethodne zahteve za mobilne otpadačine.

Eto, sad svi koji imaju prednje kamere mogu da počnu da otpadaju, a onaj prof-otp.org bi stvarno trebao da se otvori (projekat sa cimerima koji nikad nije ostvaren, a zamišljen kao live stream našeg profesionalnog otpadanja na gajbi :))

https://www.youtube.com/watch?v=Uc_o_Y-QHt4

[via Google]

Tags: face-to-faceG+googleHangoutHangoutslicem u liceOtpadačinaprof-otp.org

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share