Google Play Store 3.5.16 apdejt

Objavio u 05/04/2012 u 14:47

U poslednjih nekoliko sati neki korisnici su počeli da dobijaju apdejt za Google Play store na verziju 3.5.16. Kažu da su primetili da im Play Store radi stabilnije, nema više seckanja, mada ja ništa nisam primetio, meni sve radi lepo kao i pre.

Zvanične liste izmena još uvek nema, ako neko nešto primeti neka javi da znamo!

Google Play Store 3.5.16

Apdejt možete skinuti možete skinuti odavde i odavde.

Tags: 3.5.16android marketapdejtGoogle Play Store

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Novo je to da su ikonice koje su slične WP7 tile-ovima u delu istaknuto dobile novi izgled, ali Play Store to nije identifikovao i zato je ličilo kao da je sve “staro”.

  • i ja imam na samsung galaxy mini verziju 3.5.16 i puno aplikacija koje sam ranije instalirao sada ne mogu da instaliram naime pise mi da ova stavka nemoze da se instalira u vasoj zemlji .Molim za pomoc sta da radim.

  • Meni je ista brzina na Google Play Store-u, ali DOSTA toga nije dostupno za nas region, tj od aplikacija i igrica, pa cak i do tema na GO Ex Launcher-u :(. E bas u …. pitu :).

  • Meni isto radi kao predhodni, dok je bio market super brzo je radio, a sad od kako je Play mnogo sporo radi vrti se učitavanje i po 2 min, negde sam čitao da ima veze sa DNS-om da treba da se postavi Guglov dns, ali kad sam probao da postavim svaka aplikacija je tražila rutovan tel, u mom slučaju tablet ali nebih da rutujem tablet. Ako može neka pomoć kako da ovo resim?

  • Meni se lozi i ova i prosla verzija, nece nista da skine preko 3G mreze, samo preko wifi, a pritom sam iskljucio opciju update over wifi only.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *