Google-ova Inbox aplikacija za e-poštu dostpna za sve, uz nekoliko novih dodataka

Objavio u 30/05/2015 u 15:45

Inbox je Google-ova nova aplikacija za e-poštu, koja je više uglađena i za korisnike jednostavnija Gmail alternativa. Još od kako je puštena u oktobru prošle godine, jedini način da se domognete ove aplikacije je bio da dobijete pozivnicu, i počevši od danas Inbox je otovren za sve.

Google je ažurirao aplikaciju sa različitim novim funkcijama, a najbitnija je dodavanje Trip Bundles, koji vam sakuplja svu e-poštu vezanu za putovanja u jedan paket (bundle). Ovaj paket vam obezbeđuje da najbitniji detalji (kao što su vreme leta i brojevi za rezervacije u hotelima) budu dostupni onog trenutka kada otvorite aplikaciju.

Još jedna zanimljiva funkcija je uvedena sa najnovijim ažuriranjem, a to je da obustavite slanje e-poruke odmah nakon što ste je poslali. Pa kada sledeći put uočite grešku u vašoj e-pošti odmah nakon što ste je poslali, možete koristiti opciju Undo Send (Poništi Slanje), kako bi ste ispravili grešku i poslali e-poštu ponovo. Pored ovoga, sada možete da dodate svoj prilagođeni potpis na kraju vaše elektronske pošte, kao i da podesite da kada svajpujete poruke, umesto da budu označene kao „Done“ one će biti izbrisane. Sinhornizacija sa drugim Google aplikacijama, kao što je Keep, je sada tu, dozvoljavajući vašim podsetnicima i beleškama da se pojavljuju u Inbox aplikaciji.

Da li koristite Inbox i šta mislite o ovoj aplikaciji, da li vam se sviđa ili ne? Kao i uvek vaše mišljenje je uvek dobrodošlo, te nam s’ toga pišite u komentarima. 🙂

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Developer: Google Inc.
Price: Free
Google Keep
Google Keep
Developer: Google Inc.
Price: Free

Izvor GmailBlog

Tags: e-poštagoogleinboxKeepPlay Prodavnica
Pix.navi

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 75

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci (bez posla), voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Vlasnik Meizu MX3 telefona. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Pix.navi

  Ja se stalno šaltam sa gmail na inbox aplikaciju i obratno. Sviđa mi se kako funkcioniše inbox, ali mi fali jedna opcija, a to je “mark as unread”.

  Dok to ne uvedu, teško da ću moći u potpunosti da se prebacim. Kul je opcija snooze, pin itd. ali nekako taj unread mi pravi ogroman problem.

  • Pix.navi

   Pa ja sam se u potpunosti prebacio na Inbox, jos od novembra prosle godine, jer mi je laksi za pracenje svega i svacega i organizovaniji je, a sto se unread dugmeta tice, pa ako zelis nesto kasnije da proveris, samo pin i to je to, ili barem ja tako radim. Gmail mi je ok, ali nesto mi se vise ne svidja, kada sam video Inbox – ovi iz Gmail tima kao da su znali da mi ovo treba – jednostavan, brz i lak za pratiti sve mejlove.

 • Pix.navi

  Ne razumem zašto još uvek izbacuju nove mail aplikacije, kad sve to može da se uradi preko gmail-a.
  Čak i sve druge mail naloge mogu da povežem na gmail. Zašto bi instalirao još dodatnih mail aplikacija?

  • Pix.navi

   Retko ko će imati instalirano 2 aplikacije za mail, ali jednostavno su pružili malo drugačiju alternativu, pa koja se kome svidi – tu koristi, kao i svaka druga aplikacija na Androidu, ne znam šta je sporno… Zar nije u tome lepota Androida, što svaku aplikaciju možeš da zameniš drugom koja tebi više odgovara?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share