Google-ova Inbox aplikacija za e-poštu dostpna za sve, uz nekoliko novih dodataka

Objavio u 30/05/2015 u 15:45

Inbox je Google-ova nova aplikacija za e-poštu, koja je više uglađena i za korisnike jednostavnija Gmail alternativa. Još od kako je puštena u oktobru prošle godine, jedini način da se domognete ove aplikacije je bio da dobijete pozivnicu, i počevši od danas Inbox je otovren za sve.

Google je ažurirao aplikaciju sa različitim novim funkcijama, a najbitnija je dodavanje Trip Bundles, koji vam sakuplja svu e-poštu vezanu za putovanja u jedan paket (bundle). Ovaj paket vam obezbeđuje da najbitniji detalji (kao što su vreme leta i brojevi za rezervacije u hotelima) budu dostupni onog trenutka kada otvorite aplikaciju.

Još jedna zanimljiva funkcija je uvedena sa najnovijim ažuriranjem, a to je da obustavite slanje e-poruke odmah nakon što ste je poslali. Pa kada sledeći put uočite grešku u vašoj e-pošti odmah nakon što ste je poslali, možete koristiti opciju Undo Send (Poništi Slanje), kako bi ste ispravili grešku i poslali e-poštu ponovo. Pored ovoga, sada možete da dodate svoj prilagođeni potpis na kraju vaše elektronske pošte, kao i da podesite da kada svajpujete poruke, umesto da budu označene kao „Done“ one će biti izbrisane. Sinhornizacija sa drugim Google aplikacijama, kao što je Keep, je sada tu, dozvoljavajući vašim podsetnicima i beleškama da se pojavljuju u Inbox aplikaciji.

Da li koristite Inbox i šta mislite o ovoj aplikaciji, da li vam se sviđa ili ne? Kao i uvek vaše mišljenje je uvek dobrodošlo, te nam s’ toga pišite u komentarima. 🙂

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Developer: Google LLC
Price: Free
Google Keep - Notes and Lists
Google Keep - Notes and Lists

Izvor GmailBlog

Tags: e-poštagoogleinboxKeepPlay Prodavnica

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

5 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ne razumem zašto još uvek izbacuju nove mail aplikacije, kad sve to može da se uradi preko gmail-a.
    Čak i sve druge mail naloge mogu da povežem na gmail. Zašto bi instalirao još dodatnih mail aplikacija?

    • Retko ko će imati instalirano 2 aplikacije za mail, ali jednostavno su pružili malo drugačiju alternativu, pa koja se kome svidi – tu koristi, kao i svaka druga aplikacija na Androidu, ne znam šta je sporno… Zar nije u tome lepota Androida, što svaku aplikaciju možeš da zameniš drugom koja tebi više odgovara?

  • Ja se stalno šaltam sa gmail na inbox aplikaciju i obratno. Sviđa mi se kako funkcioniše inbox, ali mi fali jedna opcija, a to je “mark as unread”.

    Dok to ne uvedu, teško da ću moći u potpunosti da se prebacim. Kul je opcija snooze, pin itd. ali nekako taj unread mi pravi ogroman problem.

    • Pa ja sam se u potpunosti prebacio na Inbox, jos od novembra prosle godine, jer mi je laksi za pracenje svega i svacega i organizovaniji je, a sto se unread dugmeta tice, pa ako zelis nesto kasnije da proveris, samo pin i to je to, ili barem ja tako radim. Gmail mi je ok, ali nesto mi se vise ne svidja, kada sam video Inbox – ovi iz Gmail tima kao da su znali da mi ovo treba – jednostavan, brz i lak za pratiti sve mejlove.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *