Google Mape od sada pokazuju i gde ste bili

Objavio u 23/07/2015 u 15:08

Bezbroj ljudi širom planete se oslanja na Google Mape navigaciju na svojim telefonima. Ova navigacija pomaže ljudima da stignu do svojih željenih odredišta. Ali od sada ovoj aplikaciji je dodata nova funkcija, „Your Timeline“ („Vaša vremenska osa“), koja omogućava korisnicima da se vrate nazad i ponovo pogledaju rute kojima su išli na određeni dan, mesec ili čak godinu.

Ova funkcija će raditi samo ako ste prihvatili da vam Google Mape beleže istoriju vaših lokacija. I imajte na umu da ćete samo vi videti određenu vremensku osu. Ako postoji deo dana za koji ne želite da vam Google Mape beleže rutu, možete ih izmeniti ili izbrisati u potpunosti.

Your Timeline“ je dostupna za desktop i mobilnu verziju Google Mapa. Google je već krenuo sa puštanjem ove nove funkcije, pa ako je do sada niste primili, budite još malo strpljivi.

Google Maps
Google Maps
Developer: Google LLC
Price: Free

Izvor FORBES

Tags: ažuriranjeGoogle mapeGoogle Navigacija

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *