Google kalendar apdejt donosi proizvoljne boje i poboljšani interfejs

Objavio u 30/05/2013 u 10:56

Juče je stiglo dosta novina iz Google kompanije. Gmail, Google Music, Chrome beta i stable verzije, a sada i Google Calendar. Stigle su opcije koje su svi korisnici kalendara dugo očekivali, pa i više.

calendar

Ceo Google kalendar je većinom isti, ali neki delovi su kompletno redizajnirani, kao na primer prilikom kreiranja novih zadataka sa datumom i vremenom. Promene nisu drastične, ali su dobrodošle. Ono što su svi očekivali je dodavanje proizvoljne boje.

Tu je i novi interfejs prilikom odabira i prilagođavanja boja kod zakazivanja sastanaka u kalendar. Kako interfejs izgleda, možete videti na slici iznad.

Nije ništa veliko, ali će definitivno poboljšati iskustvo u korišćenju Google kalendara.

Za detaljne promene pogledajte zvanični Google blog.

Tags: AndroidbojeCalendargoogle

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Calendar je verovatno najgore dizajniran Google app. Ovo lepse izgleda ali mi je i dalje slabo pregledno. Kontrast izmedju brojeva, pozadine i trenutnog datuma nije dobar bez obzira na izbor boje.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *