Google dodao informacije o uređaju za svaku recenziju

Objavio u 08/12/2011 u 8:21

recenzija

U izbor aplikacija i igara na Android Market svakako pomaže čitanje recenzija korisnika. Međutim ista aplikacija može raditi odlično na jednom uređaju, dok na drugom može imati force close probleme ili probleme sa rezolucijom itd, a osoba koja komentariše negativno može imati uređaj koji nije podržan aplikacijom. Takođe i da li je osoba koja je ostavila loš komentar možda nije apdejtovala aplikaciju na poslednju verziju gde su bagovi možda ispravljeni.

Kako bi otklonili ovakve greške, Google je ubacio na svoju web verziju Marketa u svaki komentar/recenziju i uređaj sa kog je komentar ostavljen kao i verzija instalirane aplikacije/igre. Takođe je dodat i link ka svakom komentaru tako da ga je sad moguće share-ovati.

Tags: Androidmarketopisrecenzijeuređajverzijaweb

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *