Google Docs za Android 2.2 korisnike

Objavila u 20/11/2010 u 14:46

google docs logoGoogle se trudi da ljudi što više prihvate njihov servis Google Docs i tu nema zaista ničeg lošeg. Poslednjim update-om Google je omogućio Froyo korisnicim da mogu da pišu i menjaju dokumente, onako usput, dok šetaju. Ono što je naj interesantnije kod ove mogućnosti je što postoji mogućnost da ono što menjate na telefonu, više korisnika prati i gleda na njihovom računaru kod kuće. Sve promene koje napravite u web browser-u na telefonu se skoro u realnom vremenu prikazuju korisnicima na računaru.

Ako idete u šoping, možete preko telefona osvežavati šoping listu, kao što i neko od kuće može dopunjavati listu.

Ukoliko radite neki timski projekat, gde trebate da doprinesete vašim idejama i da ih zapišete, ovo može biti sasvim ok rešenje.

Na ovaj način recimo imate mogućnost na koncertu da pravite kratke beleške ukoliko se bavite novinarstvom a to istovremeno u realnom vremenu može da prati vaš kolega na drugoj lokaciji za računarom.

Primene su zaista raznovrsne, a vi ovo možete iskoristiti kako vama odgovara, a i ne morate, na vame je. Ja sam samo predložila. 🙂

mobile.google.com/docs

Tags: dokumentifroyoGoogle Docsreal timetimski

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *