Google ažurirao Docs, Sheets i Slides aplikacije za Android

Objavio u 22/01/2015 u 4:25

Ako ste mislili da je Microsoft jedini sa bitnim softverskim objavama za danas, razmislite ponovo, jer je Google upravo objavio takođe bitno ažuriranje za svoje Office aplikacije. Sa najnovijim ažuriranjem, Google donosi karakteristike kao kod desktopa za Docs, Sheets i Slides aplikacije za Android.

Među poboljšanjima se nalazi spell-chek u realnom vremenu dok kucate i uređujete dokumenta. U Sheets aplikaciji sada možete da sakrijete redove i kolone, a dok u Slides aplikaciji možete grupisati oblike zajedno, nešto što će u mnogome olakšati uređivanje prezentacija.

Google Docs Editors - Android Apps on Google Play

Ovo ažuriranje za Google Office aplikacije izgleda jednostavno, ali sa njima Google dodaje veoma bitne karakteristike, kako bi se upotpunila funkionalnost ovih aplikacija. Ažuriranje kreće od danas i kao i uvek možete ih preuzeti čim budu dostupna za vaš uređaj u Play prodavnici.

Google Docs
Google Docs
Developer: Google LLC
Price: Free
Google Sheets
Google Sheets
Developer: Google LLC
Price: Free
Google Slides
Google Slides
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: DocksgooglemicrosoftofficeSheetsSlidesUpdate

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *