Google+ aplikacija dobila apdejt, sada ima dizajn ICSa

Objavio u 03/11/2011 u 11:47

google plus streaks

Ako ste korisnik Google+ servisa, uskoro ćete, ako već niste, dobiti obaveštenje o apdejtu, a možete i odmah otići i potražiti je na Marketu. Google je kompletno redizajnirao Google+ aplikaciju za Android, sada ima nov UI, popravljena je gomila bagova, manje troši bateriju i još toga. Lično mogu da kažem da Google+ sada leti.

Prema “What’s New” sekciji u Android Marketu, poslednja verzija Google+ aplikacije za Android je “Kompletno nova aplikacija” koja ima “novi vizuelni dizajn”. Novi vizuelni dizajn je direktno vezan za Ice Cream Sandwich. Aplikacija je i dalje istih boja, ali sada ima dugme za vraćanje na prethodnu stranicu, kao i novi UI za postovanje i novu aplikaciju za poruke. Takođe kroz aplikaciju je primetan novi dizajn koji je prikazan i na prezentaciji uživo.

Novi Google+ izgleda odlično. Nove ikone i grafika izgledaju mnogo profesionalnije. Očigledno je da je Google potrošio dosta vremena na ovu aplikaciju. A sama činjenica da nam Google pokazuje novi dizajn je da će Ice Cream Sandwich ugledati svetlost dana, vrlo uskoro. Telegraph je izvestio da će ICS izaći tek nakon 17. novembra zajedno sa Galaxy Nexus-om, ali postoji mogućnost da se AOSP ICSa pojavi i 10. novembra.

Google+ aplikaciju možete skinuti sa Marketa ako je već nemate, ili je apdejtovati kroz Market na telefonu.

Currents
Currents
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: društvena mrežagoogleICSPlusredizajn

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *