Google Android 5.0 Lollipop Source Code se komituje na AOSP!

Objavio u 04/11/2014 u 2:10

Pažnja, pažnja … Android Lollipop se upravo aplouduje na AOSP! Kao što možete da pretpostavite, aplodovanje ovakvog koda može da potraje, tako da mogu proći sati dok sve ne bude završeno. Trenutno nosi naziv “lollipop-release” i nosi oznaku LRX21M iako bi trebalo da ima oznaku android-5.0_r1 kada se sve završi.

Još važnije od svega, samo je pitanje vremena kada će se repozitorijumi za specifične Nexus uređaje pojaviti, za sada su tu samo Nexus 7 (2013) LTE ‘deb’ i Nexus 7 (2013) Wifi ‘flo’. Takođe je tu i novi repozitorijum za Android TV, mada ko zna da li će biti aploudovan ceo kod.

Kada se sve sinhronizuje, biće samo pitanje vremena kada će developeri početi da izbacuju Custom ROM-ove i da nalaze kul nove stvari koje nisu ni spominjane do sada.

Idemo!

Tags: Android 5.0AOSPlollipop

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *