Gmail za Android dobio apdejt (preglednija konverzacija i još nešto)

Objavio u 25/09/2013 u 20:11

Gmail Update (Cards UI Conversaions)

Guglova email aplikacija za Androd dobila je apdejt koja, izgleda, okreće neki novi list u Android svetu.

Gmail je dobio novi korisnički interfejs za konverzaciju elektornskom poštom i sada je u obliku kartica (Card UI). Ovaj korisnički interfejs je pregledniji od prethodnog jer je svaki email u konverzaciji sada odvojen prazninom, a ne tankom linijom. Card UI se nalazi u Google Now aplikaciji i sve je popularniji u Android svetu i sve govori da će neka naredna verzija Androida (Android 5.0 Čoko Bananica?) biti redizajnirana da izgleda u obliku kartica.

Još jedno unapređenje koje stiže u apdejtu je preglednije odabiranje više emailova (multi-select). Sada ćete dobiti i obaveštenje ukoliko aplikacija nije u mogućnosti da obavi sinhronizaciju.

Gmail
Gmail
Developer: Google LLC
Price: Free

[via Gmail Google+]

Tags: apdejtCards UIgmailkarticekonverzacijamulti-select

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *