Gmail update

Objavila u 29/07/2011 u 20:13

GMail Android App

Gmail je servis bez kojeg mi se čini da ne bih mogla da živim. A sad je Gmail aplikacija za Android dobila I dugo očekivani apdejt. Ukratko pogledajte koje su to novine:

  • sada možete birati koji mail acount želite da se redovno sinhronizuje, ukoliko imate više nalloga u cilju štednje baterije. Pored toga ako imate gomilu Labels u mail nalozima možete podesiti koji Label želite da sihnronizujete i koliko često. Sjajna opcija.
  • E sad za Labels možete posebno nameštati I notifikacije. Za svaki Label možete podesiti drugu melodiju ili da li želite da telefon vibrira ili ne. Možete čak podesiti da dobijete notifikaciju kada dobijete prvi mail u određenom Label-u.
  • A znate onu opciju da prikažete sliku u mail-u I to morate da radite u svakom mail-u stalno. E sad imate opciju da podesite da vam se autoatski prikazuje slika u mail-ovima od pošiljaoca kojeg vi odaberete.
  • Aplikacija je takođe I optimizovana I brže radi.
Tags: gmailnotifikacijenovineUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *