gmail aplikacija apdejtovana

Objavio u 10/12/2010 u 8:59

gmail priorityGMail aplikacija je juče dobila novi apdejt na marketu. Ovo je svakako povezano sa izlaskom Gingerbread-a, ali je dostupna za sve telefone sa verzijom Androida 2.2 ili većom. Donosi novu funkciju koju su korisnici web verzije gmail-a već duže vreme koristili – priority inbox.

Priority Inbox donosi još jedan element desktop aplikacije u mobilni svet, koji pokazuje sve pročitane i nepročitane e-mailove koji su označeni kao prioritetni. Možete označiti poruke kao ne prioritetne, arhivirati ih, obrisati iz priority dela. Ipak nije u potpunosti funkcionalna opcija kao za desktop, ali mogućnost da označite poruke kao važnije ili manje važne je odlična za sve one koji ne žele da propuste one prioritetne poruke.

Još jedna karika u donošenju desktop iskustva na mobilnu platformu je unapređeno kreiranje poruka u gmail-u. Sada je mnogo lakše promeniti reply, reply all i forward mod, kao i mogućnost da izaberete vašu odlaznu adresu ako ste podesili vaš desktop nalog za preusmeravanje pošte.

Google obećava još unapređenja i poboljšanja od kako je gmail postao zasebna aplikacija u Android Marketu. Možete je apdejtovati ako već niste upitani za to.

[via Google]

Tags: apdejtgmailprioritetpriority inboxUpdate
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share