Gmail 4.7.2 prikazuje fotografije po default-u

Objavio u 09/01/2014 u 13:35

Zadnji apdejt Google Gmail aplikacije je bio pre manje od mesec dana na verziju 4.7. Ova verzija je donela unapređenja po pitanju priloga (attachemnt), KitKat štampanja, automatskog odgovaranja kada ste na godišnjem odmoru, performansi … Međutim, jedna stvar koja nije implementirana a obećavana je, je automatsko prikazivanje fotografija.

gmail image auto

Mesec dana kasnije, ova funkcionalnost konačno stiže. Kao što je i obećano, fotografije koje su u samom Email-u će automatski biti prikazane ako to ručno ne zabranite.

OK, pomislićete, ali to narušava sigurnost jer mnogi spameri koriste fotografiju u mejlu kako bi povećali pregled stranica itd. Srećom, Google je i ovo razmotrio i koristi svoje sigurne proxy servere. Oni sa sporim protokom ili ljudi koji se plaše da će potrošiti previše kilobajta na ovaj način će možda želeti da isključe automatsko prikazivanje fotografija, ovo je moguće vrlo jednostavno odlaskom na settings (u gmail aplikaciji), biranjem naloga i odabirom “images”.

Apdejt ako vam nije stigao, stićiće vrlo uskoro. A za one koji su nestrpljivi, evo apk Gmail aplikacije.

[via XDA]

Tags: auto image displayAutomatsko prikazivanje slikagmailGoogle MailUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *