Galaxy S i Tab će verovatno dobiti Ice Cream Sandwich Lite

Objavio u 29/12/2011 u 11:06

Samsung Galaxy Nexus

Nakon što je Samsung objavio da neće biti apdejta na Ice Cream Sandwich za Galaxy S i Galaxy Tab, pokrenuta je peticija … a Samsung je uzeo na razmatranje svoju odluku. Samsung je sada dao izjavu da će omogućiti “Value Pack“. Tako da će gotovo sigurno ova dva uređaja dobiti apdejt.

Šta se podrazumeva tačno pod tim Value Pack, nije sto posto sigurno. Verovatno će biti slučaj kao i sa HTC Desire telefonom koji je “dobio” apdejt na Gingerbread ali ne kao OTA apdejt, već je potrebno ručno ga primeniti. Samsung će, pretpostavljam, isključiti TouchWiz ili neki drugi element iz ROMa, tako da ako bi takav dali kroz OTA apdejt, neki korisnici bi se bunili jer ne dobijaju “full pack”. 😐

U svakom slučaju, ništa od ovoga nije zvanično, tako da sve uzmite sa rezervom, ali gde ima dima ima i vatre … iskreno se nadam da će Samsung dati ICS u bilo kom obliku … ipak su ovo uređaji koji su prodati u multi-milionskim brojevima i koji su postavili Samsung u Android svetu tu gde je sad.

Tags: 4.0apdejtgalaxy sgalaxy tabICSsamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

10 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share