Galaxy S (GT-I9000) dobija Android 2.2.1

Objavila u 20/01/2011 u 11:54

Samsung Galaxy SKako kažu na sajtu Androinica, Samsung Galaxy S bi trebao da dobije update ovih dana na 2.2.1. Ovaj apdejt bi već sada trebao da je dostupan preko softvera na računaru Kies. Kažu da apgrejd donosi bolju sigurnost i ispravlja poznate bagove dok su korisnici potvrdili da sa ovim apgrejdom telefon deluje dosta brži. Ako uzmemo u obzir da su korisnici Galaxy S često patili od lagovanja uređaja, ovo ubrzanje je itekako dobro došlo.

Vlasnici rutovanog uređaja bi možda trebali da sačekaju da izađe rutovana verzija ovog apgrejda da ne bi slučajno izgubili root pristup. Nije jasno definisano kada i kojim redosledom će regioni dobijati ovaj apdejt, ali se pretpostavlja da će ga svi dobiti.

Po komentarima ljudi primećujem da je apdejt  odavno stigao u Britaniji, znači sada bi trebao biti dostupan i u ostalim državama u Evropi kroz Kies. U Americi i Aziji update nije stigao.

Tags: 2.2.1galaxy skiessamsungUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Swarovskimania 22/01/2011 u 6:12 PM

  Odlican info, al` meni Kies ne radi kako treba… Da li treba da uradim backup podataka, ili ce mi podaci biti ok?

  • Takođe imam problema sa KIES jednostavno neće da prepozna telefon… nije to uspevalo ni sa stock androido pa ni sada sa 2.2.1. Nije pomogla ni reinstalacija drajvera… ODIN nema nikakvih problema da vidi telefon…

  • Drug je prilikom update-a sa 1.6 na 2.1 na Galaxy Spica izgubio podatke preko Kies-a. Mada ne mora da znaci da ce i tebi. Al za svaki slucaj bolje backup-uj.

   BTW, i on je prijavio da Kies ne radi najbolje.

 • Pa verzija 2.2.1 je vec odavno izasla … ne kapiram smisao ovog teksta sad bas najbolje.
  Ja sam apgrejd na 2.2.1 uradio jos pre mesec dana … sa XEU-u … tj apgrejdom za UK.

  • Ti si uradio apgrejd telefona, apdejtom za britansko trziste, a nije cela Evropa dobila apdejt istovremeno (ovde mislim na druge drzave). Apdejt moze da kasni i mesec dana.

   Mada sam mozda trebala da to naglasim u tekstu. Poenta teksta je da obrate paznju oni koji nisu uradili jos uvek apgrejd, sada bi trebalo da je u svim zemljama dostupan. 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *