Froyo apdejt stigao na HTC Legend

Objavio u 18/11/2010 u 8:51

HTC Legend

Pre nedelju dana, HTC je najavio preko Facebok stranice da će ne brendirani HTC Legend telefoni dobiti Android 2.2. A da će brendirani uređaji odmah nakon toga.

Kao što je i obećano, HTC je počeo da isporučuje Froyo za Legend u Evropi. Što je čudnije, brendirani uređaji su prvi počeli da dobijaju apdejt, suprotno onome što je HTC izjavio.

Apdejt je poslat preko OTA apdejta i veličine je 82.88MB, i donosi pun Android 2.2 sa Sense-om koji HTC Desire telefoni već imaju.

Pošto je ova vest za Evropu, a mi smo valjda deo nje 🙂 nadam se da su korisnici Legend telefona u Srbiji takođe dobili apdejt. Ako jeste, voleli bi da čujemo i potvrdu i iskustva u komentarima.

Tags: 2.2AndroidfroyohtcHTC LegendLegendUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *