Firefox 4 nova beta je zaista brza

Objavio u 26/02/2011 u 14:54

Firefox Beta Android

Firefox 4 Beta 5 za Android je pre neki dan ugledala svetlost marketa 🙂

Mozilla tvrdi da ova verzija ne samo da je brža i efikasnija, takođe tvrde da se stranice učitavaju mnogo brže i da je optimizovana veličina. Sa svakom novom beta verzijom, Firefox je sve brži i manji. Kada se prvi put pojavio, nije bilo moguće prebaciti aplikaciju na SD karticu i bila je ogromna. Sada su stvari mnogo bolje, i Mozilla može da se pohvali sa svojim browser-om kao i da očekuje dosta dobru količinu korisnika.

firefox brži

Na grafiku se vidi ubrzanje iz verzije u verziju. Bilo da želite da menjate vaš browser ili ne, uvek je dobro probati nove programe. Predlažem vam da date šansu Firefox-u, sada je dosta stabilan i brz. Ako vas muči to što nema exit dugmeta, postoji add-on (kao i sve za Firefox, bilo Desktop ili mobile) nazvan Quit Fennec koji će vam pomoći da ugasite Firefox i sačuvate bateriju.

firefox pageload

Tags: betaboljabržaFirefoxMozillaoptimizacija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *