Firefox 26 stabilna verzija sada na Play Store-u

Objavio u 11/12/2013 u 13:56

Lepe vesti za sve Mozilla fanove. Firefox 26 koji je od novembra bio u beta verziji je sada ušao u stable. Vidljive izmene su u interfejsu, a ima ih i ispod haube. Firefox je kao što je uvek bio i uvek će ostati besplatan.

Ono što je odmah primetno kada se pokrene Firefox je početni ekran koji je sada u Holo fazonu i ima tri taba. Svajpovanjem na desno se dobijaju najposećeniji sajtovi, istorija, bookmarks i lista za čitanje. Takođe možete pinovati tabove na početnu stranicu, slična funkcionalnost na desktop verziji. Amerikanci i evropljani sada imaju pristup Yahoo i Bing pretrazi kroz podešavanja. Integrisan password menadžer sada podržava i polja koja su uneta javascript-om.

Ono ispod haube što sam napomenuo je da će se ova verzija bolje ponašati na Tegra 2,3,4 uređajima. Naravno tu je i gomila sigurnosnih popravki, kao i popravki vezanih za stabilnost i kompatibilnost. Ako želite da vidite kompletnu listu, posetite Mozilla.org.

Firefox Fast & Private Browser
Firefox Fast & Private Browser
Developer: Mozilla
Price: Free

[via AndroidPolice]

Tags: FirefoxHoloMozillaubrzanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *