Exynos verzija Samsung Galaxy Note 3 dobila zvanični KitKat Update

Objavio u 20/01/2014 u 20:01

Mnogi su se pitali kada će Samsung izbaciti KitKat update za Samsung Galaxy Note 3. Motorola je već izbacila KitKat za Moto G i Moto X. HTC je krenuo sa apdejtom za HTC One varijante. Samsung je pustio Android 4.4.2 za otključanu verziju Galaxy Note 3 sa Snapdragon 800 procesorom. A sada Samsung pušta update za Exynos 5 Octa verziju Galaxy Note-a 3, GT-N900 KitKat update.

Ovaj apdejt za teletablete koji nisu vezani za operatera, a očekuje se da će i ostali dobiti u narednih mesec ili više dana.

KitKat update donosi neke promene u interfejsu. Samsung je konačno izbacio Gingerbread zelene ikone i zamenio ih KitKat belim ikonama. Prema Sammobile sajtu, uređaj je dobio poboljšanje već odličnih performansi u poređenju sa Androidom 4.3. Samsung je takođe dodao prečicu za kameru na ekranu za zaključavanje, kao što to ima Nexus 5 i Moto X. Naravno, tu su i sve mogućnosti koje 4.4.2 ima. Kao što je podrška za emotikone, Hangouts za SMS/MMS, opcija za menjanje lančera i još mnogo toga.

[via Android AuthoritySammobile]

Tags: Galaxy Note 3KitKatsamsungUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

12 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *