Dropbox update donosi lakše deljenje sa mobilnih uređaja

Objavio u 19/12/2013 u 8:34

Iako koristim Copy kao glavno cloud rešenje (tu imam najviše prostora), nekako DropBox android aplikacija je uvek korak ispred 🙂

Dropbox je najbolje prihvaćeno cloud rešenje. Imaju aplikacije za Android, iOS, Windows, Max i Linux. Takođe je moguće pristupiti podacima iz dropboxa i preko bilo kog modernog browser-a. Samim tim je i zaslužio da bude najpopopularniji cloud servis.

Poslednji update Dropbox-a je mali, ali donosi značajnu funkcionalnost. Sada je moguće podeliti ceo folder direktno iz Android aplikacije.

Doboljno je da upload-ujete fajl ili izaberete postojeći za deljenje (Share) i moći ćete da dobijete link ka tom fajlu ili ka celom folderu u kom se taj fajl nalazi. Takođe možete sada i da pozovete nekoga da se pridruži tom folderu.

Dropbox: Secure Cloud Storage
Dropbox: Secure Cloud Storage
Tags: Android aplikacijadeljenjeDropboxfoldershare

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *