Dolphin pretraživač ažuriran sa dosta novih funkcija

Objavio u 29/12/2014 u 9:07

Poslednje ažuriranje za Dolphin pretraživač nam donosi Flash podršku za Android 5.0, što će dosta pomoći svima nama koji pogledamo po neki video koji je zasnovan na Flash-u, a što može biti velika prednost u odnosu na konkurenciju, a pre svega mislim na Chrome pretraživač. Pored Flash podrške i celokupno iskustvo pretraživanja je unapređeno. Među novim dodacima se nalaze i Božićne tapete u okviru Tema, kao i veoma pametna funkcija koja automatski oslobođa memoriju unutar ove aplikacije, u slučaju da nema dovoljno memorije u telefonu kako bi pretraživač radio. Sada postoji mogućnost deljenja veb stranice putem NFC konekcije.

U okviru poslednjeg ažuriranja se nalazi i Dolphin Connect – koji omogućava sinhronizaciju podešavanja, dodataka, tema i još mnogo toga. A od sada donja navigaciona traka nestaje dok čitate veb stranice, što omogućava full-screen pregled sajtova.

Aplikaciju možete preuzeti iz Play prodavnice, gde ujedno možete proveriti sve najnovije funkcije o ovom, veoma popularnom pretraživaču.

 

Tags: ažuriranjebrowserdolphinDolphin pretraživačpodrškaUpdate

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *