Desire HD/Z 1.72.405.3_R2 OTA Update stigao

Objavio u 23/12/2010 u 21:07

htc-twt

HTC je preko svog twitter naloga upravo obavestio vlasnike Desire HD i Desire Z telefona da mogu da update-uju njihov telefon. U pitanju je 1.72.405.3_R2 update koji u poruci kaze da ce unaprediti performanse telefona, kao i kameru. Update ručno možete proveriti i skinuti odlaskom na Settings > About > Software i klikom na Check. Ovaj update ne donosi Gingerbread, kako su se neki nadali. Već je u pitanju poboljšanje sistema na osnovu fidbeka korisnika. Na XDA forumu kažu da ćete ovim apdejtom verovatno izgubiti root i hboot pristup, pa je bolje da sačekate da neko od ekipe sa XDA proveri i rutuje apdejt, ukoliko želite da sačuvate root pristup ili ukoliko želite da u budućnosti root-ujete.

Desire HD 1.72.405.3_R2 OTA

Tags: Desire ZDHDhtcOTAUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Hvala za komentar,

  ovakav feedback je uvek dobrodosao.
  Ja se jos premisljam da li da ga primenim posto ne zelim root da izgubim.

  • Pozdrav. Probao sam lilionn put da odradim update, ali mi javlja da nema nikakvih update za moj telefon. Imam desire hd sa 2.2 androidom. Dakle, nemam udate. KAko mogu da resim ovaj porblem.
   Hvala

 • Sinoc sam instalirao update, i mogu vam reci da stvarno jeste brzi, i kamera takodje.

  Kamera je pre bila da kad pomeris malo dok slikas sa losijim svetlom, zamuti se. Sad je to korigovano, mnogo je brza i lakse zamrzne sliku.

  drugo sto sam primetio jeste u kucanju, jeste kad kucate, i pritisnete na neki deo teksta tamo gde ste kucali, odmah se pojavi onaj mali jezicak kojim obelezavate tekst koji ocete npr da kopirate, pretrazite na netu itd…

  i da, telefon mi nije bio rootovan, pa na pitanje da li se root gubi ili ne, ne mogu da odgovorim.

  pozdrav!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *