Chrome za Android sada sinhronizuje i lozinke

Objavio u 04/04/2013 u 13:35

Google Chrome Android

Iako Chrome za Android još uvek kaska za desktop verzijom po pitanju opcija, jučerašnji apdejt ga bliži desktop verziji. Mnogi su ovu opciju željno iščekivali, a to je sinhronizacija lozinki. Google je u beta verziji svog Chrome browser-a ovu opciju predstavio i nakon nekog perioda beta testiranja, sada je ušla u “stable” fazu. Ne samo da se lozinke sinhronizuju već i sva polja za unos (input polja) na formularima.

Moram priznati da sam se iznenadio kada sam ovu vest pročitao, pošto mi sa Firefoxom za Android uživamo u blagodetima pune sinhronizacije već duže vreme 🙂

Tags: AndroidChromegooglepodacisinhronizacija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Miloš Simić 04/04/2013 u 5:09 PM

    Dzaba im to kad koriste onaj mrtvi webkit koji nije ni blizu smooth kao Dolphin i stock browser, bar ne kod mene na HD2(nije ni na HOX sa stock 4.1).. Skidam Firefox da probam, nikada ga nisam koristio do sada.

    Inace, ono sto mi se kod Chrome-a svidja je to sto pordrzava sve one skracenice tipa ctrl+w, ctrl+t, tab se koristi za menjanje izmedju tabova, strelicama se ide gore dole i levo desno.. Testirano na N7 sa bluetooth tastaturicom.
    Da nije u pitanju webkit za desktop verziju portovan na ovaj Chrome za android, ili android to podrzava?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *