Chrome Beta update

Objavila u 18/04/2012 u 19:44

google chromeUkoliko imate Android 4.0 na vašem uređaju, onda možete da testirate Chrome Beta browser koji je sada update-ovan sa novim opcijama. Sada je Chrome dostupan u više zemalja nego ranije i na 31. jeziku.

Novo dodato

  • Možete da izaberete desktop verziju sajta ukoliko ne želite da gledate mobilnu verziju na uređaju.
  • Možete bookmark-e da postavite kao prečice na Home ekran, tako da brzo pristupate omiljenim sajtovima
  • Izaberite omiljene aplikacije koje želite da vam linkove otvaraju u Chrome-u
  • Mogućnost podešavanja proxy-a za Wi-Fi pristup u Android podešavanjima.
Google Chrome
Google Chrome
Developer: Google LLC
Price: Free

Zasad ima malo ljudi koji imaju ICS na telefonu, ali verovatno će se u skorije vreme pojaviti i Chrome za uređaje sa ostalim verzijama Androida. Ne postoji zvanična informacija o tome kada će se to desiti.

Isprobala sam na mom ICS ROM-u na Xperia arc-u Chrome i radi ok. Verovatno ću ga narednih dana više testirati, pa javim utiske u komentarima. Kako se vama čini?

via GoogleChromeReleases

Tags: browserChromedesktopgooglekonkurencijasinhronizacijaUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Na CM9 za I9000 radi takodje dobro, e sad ne znam da li je do roma ili do chrome ali mi se cini kao da malo sporije starta, prvi put.Vec svaki naredni sajt ide sasvim solidno. Otvaranje tabova je ok i onaj neki vizuelni detalj prilikom zatvaranja tabova je cool. Uredjivanje linkova nisam najbolje skont jer sam ga sync sa desktop chrome tako da mi je pun linkova. Opera koja je stvarno brza i chrome, pa teska odluka jer mi je brzina otvaranja stranica prioritet i zasad su podjednako dobra oba pretrazivaca, bar na mom tel-u. Eto malo utisaka,
    Lijep pozdrav iz Sarajeva

  • Jel moze neko da uploaduje na dropbox pa da stavi link jer ja preko mog telefona ne mogu da nadjem. Imam 4.0.4

  • Opcija “zahtevaj desktop varijantu sajta” greši, na primer na ovoj stranici (instalirao poslednju verziju sinoć). Zeza ga “preporučeni tekst”. Trebalo bi da YouTube linkovi sad rade, baš ću da proverim…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *