Carbon for Twitter redizajniran u verziji 2.0

Objavio u 31/12/2013 u 15:52

Carbon for Twitter je aplikacija koju sam najduže čekao, čini mi se. U pitanju je Twitter klijent minimalističkog dizajna. Sada je dobio kompletan redizajn u novoj verziji 2.0.

Jedina mana ovog klijenta, zašto mi nije defualt, već ona obična Twitter aplikacije su push notifikacije koje Twitter drži pod kontrolom i ne da nikom.

Moje moje samo moje

Međutim, ovo je jedna od retkih aplikacija koja je izbegla ograničenje u tokenima Twitter-a, tako da pssst, nikom ni reči 😀

Vizuelno je kompletno promenjena aplikacija. Carbon for Twitter je bio totalno minimalistička aplikacija, ali sa verzijom 2 su stvari još pojednostavili. Zavisno od ekrana, kao i podešenog brightness-a, prvo što ćete primetiti je da je sve potpuno crno. Notifikacije su sada tamnije. Navigacioni dugmići koji su na nekim uređajima na samom ekranu sada se zatamne.

Timeline, mentions i direct messages, kao i individualni tvitovi sada imaju potpuno novi izgled. Sve je (konačno) u Roboto fontu.

Carbon Screenshots

Instagram fotografije i Vine video, kao i multimedijalni sadržaj drugih servisa je sada moguće prebaciti u crno belo, tako da vam ni to ne bude šareno.

Carbon for Twitter
Carbon for Twitter
Developer: dots & lines
Price: Free

Ako volite minimalizam, onda ćete voleti Carbon. Ja sam oduševljen novim dizajnom, vi?

Tags: CarbonCarbon for Twitterminimalizamredizajn

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *