ASUS Transformer Pad Infinity dobija Android 4.2 Jelly Bean

Objavio u 04/04/2013 u 19:58

Asus Transformer Pad Infinity TF700_1

ASUS je juče najavio da je update dostupan i da stiže na mnoge Android tablete. ASUS je u ubedljivom vođstvu što se tiče update-a na polju tableta, sa Androidom 4.2 Jelly Bean samo povećava vođstvo. Popularan ASUS Transformer Pad Infinity je prvi na spisku.

Da podsetim, ASUS Transformer Pad Infinity ima neverovatan 10.1 inčni ekran sa rezolucijom od 1920x1080p a.k.a. Full HD. Mogu misliti kako Android 4.2 i multi user sada izgleda na ovom uređaju, kao i kucanje sa gestovima, ekran za zaključavanje sa widget-ima, nove notifikacije itd.

ASUS je krenuo sa puštanjem update-a juče ujutru i da će korisnici biti vrlo uskoro u mogućnosti da ažuriraju svoje uređaje. Kao i obično, update će se verovatno puštati u talasima, tako da proveravajte redovno i javite nam u komentarima ako stigne i na srpsko tržište.

Tags: Android 4.2AsusJelly Beanpad infinityTransformer

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • pozdrav imam problem zakljuco sam tabletu ASUS Transformer al displej a posto imam puno slika na njoj sam neznam sta da radim dali postoji mogusnoct da slike ostanu na njoj posto su mi jako bitne unaprijed zahvalan

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *