AppBrain – 1 klik do pozadine

Objavio u 08/10/2010 u 8:00

AppBrain

Menjanje pozadine uglavnom zahteva čuvanje, spajanje telefona na PC, otvaranje slike i podešavanje. AppBrain je doneo novu soluciju.

Poslednja verzija AppBrain aplikacije zajedno sa web servisom je unapređena kako bi omogućila sinhronizaciju više podataka. Korisnici od sada mogu da pretražuju galeriju i klikom na dugme automatski menjaju pozadinu svog telefona.

AppBrain sada koristi CD2M biblioteku, tako da korisnici moraju imati Android 2.2 da bi ove funkcije bile momentalne. Ali i starije verzije su podržane standardnom metodom sinhronizacije. Aplikacija je takođe unapređena sledećim inovacijama:

  • Momentalno izbacivanje uninstall dijaloga pri uklanjanju Android aplikacije
  • Slanje linkova sa AppBrain sajta i njihovo momentalno otvaranje u browseru
  • Slanje teksta sa weba i njegovo kopiranje u clipboard

Da bi ovo funkcionisalo, korisnici moraju imati instaliranu dodatnu aplikaciju FastWeb i poslednju verziju AppBraina.

Tags: appbrainPozadine

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *