Android Market 3.4.4 doneo veliko ubrzanje

Objavio u 14/12/2011 u 20:30

Android Market 3.4 (3)Vlasnici Android telefona širom sveta polako dobijaju apdejt Marketa na svojim telefonima na verziju 3.4.4.

Nakon instalacije nisam primetio neko znatno ubrzanje, preko WiFi jer mi je Market i onako veoma brz jer koristim SetDNS, ali je preko mobilnog interneta dosta brži!

Primetio sam da u podešavanjima više ne postoji opcija Auto-add shortcuts ili kako je već bilo, već sada stoji Auto-add widgets. Priča se da je to zato što je Gugl na ICS ikonice pretvorio u vidžete 1×1.

Čini mi se da su animacije tokom listanja i kliktanja malo lepše.

Animacija za prikazivanje više sadržaja kod opisa aplikacija (znate ono Description) više nije da onako lagano klizi na dole, već se odmah otvori.

Android Market 3.4 (1)  Android Market 3.4 (2)

Da li je neko primetio još nešto? Jel vam sada Market lepo radi?

Android Market 3.4.4 možete skinuti odavde i odavde. (Ovaj drugi je sa manje smaranja.)

Hvala,  Sale!  🙂

Tags: Android Market 3.4.4apdejtubrzanjeUpdate

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *