Android Web Market apdejtovan

Objavio u 28/05/2011 u 17:02

Guglov Android Web Market je stvarno veoma korisna stvar, ali sve nas koji švrljamo po njemu čudilo je zašto screenshotovi aplikacija ne mogu lepo da se listaju pomoću nekog menija, tj. zašto nešto tako nije implementirano u web sajt. Za pregled, recimo 3 screenshota aplikacije, morao sam kliknuti na prvi, pa onda na dugme X da bih ga ugasio, zatim na drugi, pa opet na X i tako redom. Nije bilo nikakvog menija za listanje i rotaciju slika. Na sreću, to je konačno ispravljeno!

WebMarketUpdate

U ovom apdejtu dodati su dugmići < > odnosno strelice Prethodna i Sledeća (slika) za listanje, kao i dugmići za rotaciju slika. Dugme X za zatvaranje slike više ne postoji, slike se sada zatvaraju tako što kliknete bilo gde izvan same slike. Ukoliko kliknete na sliku rezultat je isti kao da ste kliknuli na strelicu na desno.

Ovo je sve od promena što sam uspeo da primetim , ukoliko je neko primetio još neku novinu, bilo bi dobro da podeli sa svima nama.

Tags: Android Web MarketapdejtgalerijascreenshotUpdate

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *