Android Market apdejtovan, donosi Froyo opcije

Objavio u 13/10/2010 u 10:11

market

Korisnici koji su na Androidu 2.1, 1.6 ili 1.5 mogli su ovih dana da primete da im se odjednom promenio izgled njihovog marketa. Hot apdejt (nije OTA apdejt gde birate accept and install već se sam skida i instalira) je prošle nedelje pušten. Tako da su korisnicima 2.1, 1.6 i 1.5 Androida sada dostupne opcije Update All, Autamatically Update Apps i novi izgled za individualne aplikacije u tabovima.

Ako ste se pitali zašto vam market odjednom izgleda drugačije, nemojte se plašiti, niste ludi. Verovatno ste još na starijoj verziji Androida, ali barem imate malo inovacija koje Froyo korisnici koriste već duže vreme. Nadajmo se da će uskoro svi preći na 2.2 pre 2011, i da neće biti potrebno rutovanje kako bi okusili nove opcije.

novi market

Tags: 1.51.62.12.2apdejtmarketUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *