Android 4.2.1 apdejt za Nexus 4

Objavio u 27/11/2012 u 20:21

Upravo je stigao mali OTA apdejt za Nexus 4 telefon koji, kako zvaničnici kažu, ispravlja “decembar mesec” bag u People aplikaciji. Ako redovno pratite Srbodroid, ili vršljate po svetu Androida, znaćete da je Google u Androidu 4.2 izostavio mesec decembar u People (imenik) aplikaciji.

Ovaj apdejt je težak svega 1.1 MB i navodno ispravlja samo jednu grešku, mada se po spisku promena aplikacija vidi da nije samo People aplikacija dobila novo parče koda, ima tu dosta promena. Kako je Android 4.2 stigao sa poteškoćama u radu sa pojedinim aplikacijama, nadamo se da Android 4.2.1 donosi malo više ispravki.

Ukoliko imate Nexus 4 i primetite ispravku neke greške, javite u komentarima.

Android 4.2.1 OTA apdejt u vidu zipovanog fajla možete preuzeti odavde.

Tags: Android 4.2.1apdejtCalendardecembargreškaispravkaJelly BeanLGmesecNexus 4People

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *