Android 4.0 apdejt stigao na RAZR/RAZR MAXX

Objavio u 24/06/2012 u 17:03

Motorola ICS

Nakon nekoliko meseci curenja i glasina, izgleda da je Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) apdejt za Motorolu DROID RAZR i RAZR MAXX zvanično i stigao. Zapravo je stigao na Verizon američku mrežu, verovatno će i na ostale mreže stići kasnije.

Detalji o apdejtu se mogu videti na Motorolinom zvaničnom sajt, a video klipove šta donosi novi apdejt smo već predstavili.

Niko od Srbodroid ekipe nema Motorolu RAZR, ali 6.16.211 apdejt je više nego dobrodošao, jer sam siguran da ste sa nestrpljenjem, a možda i besom čekali da se ovaj momenat desi.

Proveravajte apdejt: menu > settings > about phone > software update …. pa kad stigne, javite 🙂

Tags: 4.0.4Ice Cream SandwichICSmotorolaRAZR

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *