2

Adobe potvrdio da neće podržavati Flash na Androidu 4.1

flashAdobe je jesenas najavio da će prestati sa podrškom Flash player-a za mobilne uređaje. Sad može da se potvrdi da Android 4.1 (Jelly Bean) neće dobiti ni sertifikat za Flash. Adobe kompanija je ukratko objavila da prestaje sa podrškom i da neće biti njihov zadatak da otklone probleme u browser-u sa Flash-om.

Od 15. avgusta Google Play Store će biti drugačije podešen i više neće moći da se skine Flash Player nane sertifikovane Android uređaje. Uređaji koji nemaju instaliran Flash Player, više neće videti Flash Player u Play Store-u. Dok korisnici sertifikovanih uređaja će i dalje moći posle 15. avgusta da skinu Flash Player sa Play Store-a. Lista sertifikovanih je ovde. Iz Adobe-a poručuju da ukoliko apdejtujete uređaj na Jelly Bean (4.1) da deinstalirate Flash Player.

Objavljeno u Update

goldie

Zlata
Veličković
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5 sada je vlasnica LG G 3 telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “Adobe potvrdio da neće podržavati Flash na Androidu 4.1

  1. Ovo prozorce sto iskace na Vasem sajtu, “PREPORUCENI TEKST” – to nije Flash?
    I dalje mi pravi probleme u Chrome. Kad jednom iskoci – gotovo je sa tom stranicom, prestaje da bude citljiva. Aj probacu screenshot da napravim, da vidis.

    Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

    • Nije flaš, to je javascript-a koja prikazuje iframe. Ajde probaću da ga uklonim za mobilne uređaje … 😉

      Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *