2

Adobe potvrdio da neće podržavati Flash na Androidu 4.1

flashAdobe je jesenas najavio da će prestati sa podrškom Flash player-a za mobilne uređaje. Sad može da se potvrdi da Android 4.1 (Jelly Bean) neće dobiti ni sertifikat za Flash. Adobe kompanija je ukratko objavila da prestaje sa podrškom i da neće biti njihov zadatak da otklone probleme u browser-u sa Flash-om.

Od 15. avgusta Google Play Store će biti drugačije podešen i više neće moći da se skine Flash Player nane sertifikovane Android uređaje. Uređaji koji nemaju instaliran Flash Player, više neće videti Flash Player u Play Store-u. Dok korisnici sertifikovanih uređaja će i dalje moći posle 15. avgusta da skinu Flash Player sa Play Store-a. Lista sertifikovanih je ovde. Iz Adobe-a poručuju da ukoliko apdejtujete uređaj na Jelly Bean (4.1) da deinstalirate Flash Player.

Objavljeno u Update
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “Adobe potvrdio da neće podržavati Flash na Androidu 4.1

  1. Ovo prozorce sto iskace na Vasem sajtu, “PREPORUCENI TEKST” – to nije Flash?
    I dalje mi pravi probleme u Chrome. Kad jednom iskoci – gotovo je sa tom stranicom, prestaje da bude citljiva. Aj probacu screenshot da napravim, da vidis.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *