Xperia Z, 30 minuta pod vodom [VIDEO]

Objavio u 15/02/2013 u 10:28

xperia z pod vodom

Jedna od jačih strana novog Sony telefona Xperia Z je što je otporan na prašinu i vodu. Ovo je ključni element koji će ga izdvojiti od konkurencije u 2013. Sony kaže da je uređaj otporan na potapanje do dubine od jednog metra i da može da ostane pod vodom pola sata. Ako razmišljate o kupanju sa telefonom na bazenu ovog leta, pogledajte klip ispod 🙂

Video je snimljen od strane SoyaCincau tima, gde su ga potapali na dubinu do jedan ipo metar. Ne znam, morao bih prvo da vidim uživo nekoga, video je video 🙂 Ali svakako mi se sviđa opcija potapanja. Čak je kvalitet video snimka veoma dobar, a i zvuk ispod vode nije toliko loš.

Dugme za snimanje kažu da mora biti pritisnuto pre potapanja jer pod vodom ne reaguje 🙂

Tags: dubinapod vodomsnimanjeSonyvideoxperia z

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *