Xperia E5 donosi legendarni Sony dizajn i performanse koje olakšavaju svakodnevni život

Objavila u 31/05/2016 u 13:39
  • Projektovan za visoke performanse uz snažan procesor, proširenu memoriju i bateriju koja traje i do dva dana
  • Sony kamera se automatski adaptira na okruženje i proizvodi oštre i živopisne fotografije
  • Elegantan Sony dizajn sa pristupačnim i intuitivnim Xperia korisničkim interfejsom – napravljen da bi zadatke učinio jednostavnijim i zanimljivijim

Xperia E5 Black Homescreen
Beograd, 31. maj 2016, kompanija Sony Mobile danas je objavila novi pametni telefon u svojoj ponudi Xperia E5 – zabavan i lak za korišćenje, telefon nudi napredne Sony performanse i tehnologiju kamere, po pristupačnim cenama.

“Xperia E5 predstavlja novi i beskompromisni pristup sposobnostima pametnog telefona na ovom tržištu” izjavio je Cutomu Sato, direktor produkt marketinga u kompaniji Sony Mobile. “U pitanju je zaista savršen uređaj za sve one koji traže pristupačnu cenu za sjajne performanse, tehnolohiju kamere i vrhunski dizajn telefona”.

Performanse na koje se možete u potpunosti osloniti, sa tri elementa koji obezbeđuju mogućnost da postignete više – brz procesor, veliki kapacitet memorije i trajanje baterije i do dva dana.

Xperia E5 Black Group

Podrška kombinaciji snage i performansi je MediaTek MT6735 procesor – njegova napredna Quad-core platforma i brz 4G LTE kapacitet pružaju potpun i živopisan multimedijalan doživljaj.

Preuzimanje i skladištenje sadržaja je takođe pojednostavljeno uz memoriju kapaciteta i do 200GB koja se može dodatno proširiti microSD karticom, pažljivo čuvajući vase aplikacije, muziku, slike i igrice.

Baterija telefona Xperia E5 je dugotrajna i možete je koristiti i do dva dana između punjenja – preuzimanje aplikacija, gledanje videa, surfovanje društvenim mrežama, sve to bez da redovno posežete za punjačem.

Dostupan u grafitno crnoj i beloj boji, ovaj moćan skup funkcija nalazi se u tankoj formi od 8.2 mm i teži svega 147g – idealno se uklapa u vaš dlan.

Savršene fotografije, uvek moguće – lakše nego ikada zabeležićete sve te zadivljujuće snimke

Osim što Xperia E5 omogućava lako fotografisanje, prednja kamera od 13MP i zadnja kamera od 5MP prepoznaju gde ste i šta slikate. Auto Scene Recognition opcija analizira uslove u kojima se nalazite i šta je ono što fotografišete. Na osnovu analize prilagođava podešavanja za što bolji kvalitet fotografije, a uz dodatnu HDR opciju možete da budete sigurni da su vaše slike jasne i upečatljive na HD ekranu od 5 inča.

“Smart Cleaner” sistem sve vreme će marljivo raditi u pozadini i obezbediti mogućnost maksimalnog korišćenja svih mogućnosti telefona istovremeno – automatski uklanjajući neiskorišćene procese i keš podatke.

Xperia portfolio ove godine na tržištu predstaviće i “Xperia Tips”, ličnog asistenta koji inteligetno prati vaše navike i na osnovu toga pruža vam relevantne savete i informacije o tome kako da što bolje iskoristite vaš Xperia E5 pametni telefon.

Još napredniji program “Introduction to Xperia” pomoći će vam da lako postavite softver, sinhronizujete vaše naloge i preuzmete sadržaj i aplikacije sa prethodnih uređaja u svega par minuta.

Xperia E5 će se na tržištu Evrope, Latinske Amerike, Bliskog Istoka i Afrike pojaviti početkom jula ove godine.

Xperia E5 Knolling

Tags: BeogradSmart CleanerSony MobileSrbijaXperia E5Xperia Tips

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *