Sony Mobile predstavio novi Xperia™ E4 pametni telefon

Objavila u 11/02/2015 u 8:00

“Sa Xperia E4 telefonom hteli smo da ponudimo ljudima Sony-jeve premium karakteristike – uz neuporedivu lakoću korišćenja, a po veoma konkurentnoj ceni” – rekao je Toni MekNalti, potpredsednik Value Category Business Management-a. “Sa jednostavnom strukturom, fantastičnim ekranom i dvodnevnim trajanjem baterije, uspeli smo da stvorimo uređaj za zabavu u pokretu, koji će raditi gde god da ste.”

Kada je reč o izgledu, Xperia E4 izgleda znatno iznad svoje klase, nudi svojevrstan premijum osećaj, sa kvalitentno dizajniranim detaljima koji su nepogrešivo Sony. Xperia E4 je tanak i zakrivljen sa OmniBalance dizajnom i ekranom otpornim na ogrebotine.

Xperia E4 poseduje dizajn koji se može pronaći kod vodećih pametnih telefona, kao što je aluminijumsko power dugme i prepoznatljiv prsten kamere od nerđajućeg čelika.

Xperia E4 biće dostupan u klasičnoj crnoj i beloj boji.

Xperia E4

Ono što Sony naglašava kod ovog uređaja je trajanje baterije. Xperia E4 ima integrisanu bateriju od 2300mAh koja omogućava trajanje baterije i 2 dana (tako barem tvrde). Pa kažu ako je ovo nedovoljno tu je i Battery STAMINA režim za optimizaciju potrošnje baterije ili Ultra STAMINA režim sa kojim vaš telefon radi sa osnovnim funkcijama nedelju dana.

Telefon dolazi sa četvorojezgarnim Mediatek MT6582 procesorom Cortex-A7, radnog takta 1,3 GHz  i 1 GB RAM memorije. Tu je 8GB interne memorije. Telefon ima IPS ekran od 5 inča rezolucije 960×540 piksela. Prednja kamera ima 2MP i zadnja 5 MP. Ove specifikacije svrstavaju Xperia E4 u prosečne telefone na tržištu sa vrhunskim dizajnom.

Xperia E4

Tags: IPS ekranMediaTeknovi telefonSony MobileXperia E4

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share