Sony Ericsson stupio u partnerstvo sa Billabongom

Objavio u 05/02/2012 u 16:47

Billabong Surfer

Sony (Ericsson) je najavio partnerstvo sa Billabong brendom, koji proizvodi opremu za board sportove kao što su surfovanje i snowboarding, kao “globalni partneri”. U septembru prošle godine Xperia active je izašla “brendirana” sa Billabongom. Ova zajednička kampanje je izgleda uspela i sada učvršćuju partnerstvo. Kako kažu Billabong Xperia active će biti dostupna na odabranom tržištu i van azijskog Pacifika (prvobitno je bila samo na Novom Zelandu).

Ova nova “strategija” će doneti i novi sadržaj. Billabong Xperia active će imati Billabong screensaver-e, video materijal i novu aplikaciju po imenu Billabong LIVE. Xperia PLAY će takođe upasti u ovu igru sa ekskluzivnom igrom po imenu “Billabong Surf Trip”. Pretpostavljam da će SE platiti i gomilu para za reklame na velikim Billabong događajima širom sveta.

K’o da su mene pitali koji brend da odaberu 😛

Tags: activeBillabongpartnerstvoPLAYseSony EricssonXperia

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *