Sony Ericsson najavljuje W8 Walkman telefon

Objavio u 26/04/2011 u 17:06

SE Walkman 8

Bez nekog preteranog “hype-a” W8 Walkman telefon se pojavio na Sony Ericsoon sajtu pre neki dan. Telefon pokreće Android (kao i većinu kul telefona danas), a izgleda da je ovo redizajniran Xperia X8 – na kom je još uvek Eclair (Android 2.1). Za sada, SE najavljuje da će ovaj telefon biti u ograničenim količinama i da će se W8 pojaviti u Aziji negde u drugom kvartalu ove godine.

Drago nam je da vidimo da se pojavljuje sve više i više muzičkih uređaja koje pogoni Android, ali telefon sa matorim hardverom i mogućnostima možda neće imati nekog uspeha.

[Sony Ericsson via Xperia Blog]

Tags: seSony EricssonW8Walkman

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • makaveli shakur 21/10/2011 u 7:14 PM

    Zeleo bih da uzmem ovaj telefon jer je walkman a i prvi je sa android-om,
    ali treba da znam da li ce i kada biti i kod nas na prodaji.
    Takodje se premisljam da li da uzmem SE x10 mini pro jer ne znam koli je bolji kao muzicki telefon.
    Hvala!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *