SassyBob istražuje da li je HTC Rhyme ženski telefon?

Objavila u 28/10/2011 u 16:52

HTC Rhyme

Ne znam da li ste ranije čuli za SassyBob, ali ona je jedna od mojih omiljenih likova sa XDA televizije pored Azrienocha. Niste čuli za XDA TV? Pratite ovaj kanal na Youtube-u, uvek zanimljivih novih stvari i predloga aplikacija. SassyBob od skoro radi video postcast-ove i za druge poznate sajtove, pa sam tako naletela i na video klip gde istražuje da li je HTC Rhyme ženski telefon. U septembru je ovaj telefon predstavljen u svetu kao ženski telefon, zbog dizajna i boje. Mnogi su okarakterisali ovaj telefon nakon toga kao regularan telefon u drugoj boji, pa je u medijima i prestalo da se piše o tome kako je ovo HTC-ov ženski telefon. Evo i šta kažu slučajni prolaznici u video postcastu za ovaj telefon i kakav je zaključak.

Održana je i lokalna konferencija u Beogradu pa je tako i zvanično najavljen HTC Rhyme u Srbiji. HTC Rhyme možemo očekivati u novembru. U Srbiji će biti dostupan u dve boje: sivoj i boji šljive (vole da je zovu ljubičastom).

Telefon ima 1GHz Scorpion procesor sa Adreno 205 GPU (Qualcomm MSM8255 čipset), ima dve kamere VGA prednju i zadnju od 5 MP sa rezolucijom 2592×1944 piksela, autofokusom i LED blicom. Telefon ima 4GB interne memorije i 768 MB RAM-a.

Glavni adut ovog telefona pored dobre hardverske specifikacije je i dodatna oprema. Telefon dolazi sa slušalicama koje nazivaju tangle free što bi značilo da se kabl ne mrsi. 😉 Mene lično baš nervira kada moram da odmrsim kabl slušalica pre nego što počnem da ih koristim. Pored njih dobija se i Charm, to je još jedan kablić sa fino dizajniranim indikatorom koji svetli ukoliko imate telefonski poziv. Ovo zapravo može biti korisno devojkama i muškarcima koji nose torbe i drže telefon u torbi, pa izvuku samo ovaj svetleći kraj iz torbe da im pokaže kada imaju poziv. Zapravo, ovo je svetleća notifikacija i postoji poseban menu u podešavanjima telefona gde možete da namestite kako želite da dobijate notifikacije. Uz telefon se dobija dock za punjenje koji možete držati na stolu pored kreveta ili gde već držite telefon noću kada ga punite. Izgleda fensi a ne znam koliko je praktično, to valjda zavisi od navika. Pored ove dodatne opreme koju dobijate u paketu sa telefonom, može se naknadno kupiti bluetooth slušalica i zvučnik za automobil.

Na video klipu lepo možete videti objašnjenje ove dodatne opreme.

Tags: dodatna opremahtcpostcastRhymeSassyBobtelefonvideoXDA TV

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ni ja ga ne bih okarakterisao kao zenski telefon 🙂

    Nego pre ovakih videova stavite znak WARNING ;), jer kad je onaj lik ispustio telefon i ja sam se strecnuo 😀

  • Ово није мушки телефон али може да прође што значи да није ни женски, некако 70% женски а остатак немам појма, губи се негде…
    Мада искрен да будем ја ово не бих купио 🙂

  • Ako je ovo zenski telefon, onda je Samsung Diva muski.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *