Samsung otkrio Galaxy Player 5.8

Objavila u 27/08/2012 u 14:53

Samsung Galaxy playerSamsung je jedan od najjačih proizvođača Android uređaja na globalnom tržištu. Najpoznatiji su po njihovoj Galaxy S seriji telefona koja je odlična. Pored ove serije, Samsung godišnje izbaci još mnoštvo drugih manje poznatih modela telefona i tableta. Mnogi od tih uređaja deluju kao pokušaj Samsunga da slučajno pogodi ukus korisnika. Ili je možda to prodajna strategija, da kada neko ode u prodavnicu i šlogira se od cene SGS3, kupi neki jeftini iz ponude, samo da je Samsung.

Samsung Galaxy Note je još jedan uređaj sa kojim se Samsungu posrećilo, pa sada treba da izađe i njegov naslednik. Samsung Galaxy Note spada u velike telefone, odnosno uređaje koji su po veličini između tableta i telefona. I tako je sada Samsung predstavio Galaxy Player sa ekranom od 5,8 inča što je za 0.5 inča veće od Note-a. Ovaj uređaj bi trebao da služi za gledanje filmova.

Ono što je zapravo razočaravajuće kod ovog uređaja je njegova rezolucija. Player dolazi sa rezolucijom od 960 x 540 piksela. Danas i uređaji sa manjim ekranima imaju 1280p rezoluciju. Galaxy Player ima LCD ekran i bateriju od 2,500mAh. Uređaj pogoni Android 4.0 sa Touchwiz-om. Više detalja o ovom uređaju će se otkriti na pres konferenciji u sredu.

 

Tags: Android 4.0ekrangalaxyIce Cream SandwichLCDplayerrezolucijasamsunguređaj

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *