3

Samsung otkrio Galaxy Player 5.8

Samsung Galaxy playerSamsung je jedan od najjačih proizvođača Android uređaja na globalnom tržištu. Najpoznatiji su po njihovoj Galaxy S seriji telefona koja je odlična. Pored ove serije, Samsung godišnje izbaci još mnoštvo drugih manje poznatih modela telefona i tableta. Mnogi od tih uređaja deluju kao pokušaj Samsunga da slučajno pogodi ukus korisnika. Ili je možda to prodajna strategija, da kada neko ode u prodavnicu i šlogira se od cene SGS3, kupi neki jeftini iz ponude, samo da je Samsung.

Samsung Galaxy Note je još jedan uređaj sa kojim se Samsungu posrećilo, pa sada treba da izađe i njegov naslednik. Samsung Galaxy Note spada u velike telefone, odnosno uređaje koji su po veličini između tableta i telefona. I tako je sada Samsung predstavio Galaxy Player sa ekranom od 5,8 inča što je za 0.5 inča veće od Note-a. Ovaj uređaj bi trebao da služi za gledanje filmova.

Ono što je zapravo razočaravajuće kod ovog uređaja je njegova rezolucija. Player dolazi sa rezolucijom od 960 x 540 piksela. Danas i uređaji sa manjim ekranima imaju 1280p rezoluciju. Galaxy Player ima LCD ekran i bateriju od 2,500mAh. Uređaj pogoni Android 4.0 sa Touchwiz-om. Više detalja o ovom uređaju će se otkriti na pres konferenciji u sredu.

 

Objavljeno u Telefoni
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 misli na “Samsung otkrio Galaxy Player 5.8

  1. goldieThe_Thinker

    Ne vidim poentu ovog uredjaja, posebno sto izlazi malo pre note-a … I takva rezolucija…
    Nisam siguran ko je uopste ciljna grupa ovog uredjaja…

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *