Samsung Galaxy Core mlađi brat SGS4

Objavila u 06/05/2013 u 14:16

galaxy core

Kao i ranijih godina, kada Samsung predstavi njihov flagship Samsung Galaxy model, ubrzo za njim se pojavi i armija slabiji Samsung modela. Samsung Galaxy Core je telefon ekrana veličine 4,3 inča i po dizajnu je vrlo sličan Samsung Galaxy S 4 modelu. Realno gledano po specifikaciji je ovo zaista jedan fin uređaj sa dual core procesorom radnog takta 1,2 GHz, 1GB RAM, 8GB interne memorije i slotom za microSD karticu.

Mana ovog uređaja je niža rezolucija ekrana i to 480 x 800 piksela. Telefon dolazi sa Jelly Bean Androidom, ima zadnju kameru od 5 MP i prednju VGA kameru. Naravno tu je i Samsungov Touchwiz interfejs koji dolazi sa poznatim Samsungovim aplikacijama: Motion UI, Smart Stay, Smart Alert i S Voice. Nema podršku za LTE.

Telefon će biti dostupan u single i dual SIM varijanti. Tako da ako vam se dopada Samsungov top model trenutno, SGS4, a želite ipak manje novca da date za telefon sa slabijim performansama, onda je možda Samsung Galaxy Core za vas. Prošle godine slabija varijanta SGS3 modela je bio SGS3 mini.

Tags: dual SIMgalaxylefontesamsungSamsung Galaxy CoreSGS4single SIM

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *