Prodato 3 miliona Samsung Galaxy S II

Objavila u 04/07/2011 u 18:05

Kada je Samsung izbacio prvi Samsung Galaxy S telefon, za nekih 85 dana uspeli su da prodaju 3 miliona primeraka, ovaj model telefona je bio pravi bum u Android svetu. Samo nekoliko meseci kasnije dostigli su i cifru od 10 miliona prodatih telefona. Što se njihovog drugog modela tiče, Samsung Galaxy S II, je postigao prodaju od 3 miliona uređaja za samo 55 dana. Što bi značilo da se otprilike na svakih 1,5 sekundi proda po jedan Samsung Galaxy S II.
Imala sam priliku da držim ovaj telefon u rukama, i elegantnog je dizajna, vrlo je tanak, sa plastičnim kućištem je i izuzetno lagan. Na osnovu recenzija sa neta i uporednih testova, sve ukazuje da je ovo jedan od najbržih Android uređaja na tržištu, trenutno. Bilo bi lepo testirati ga. 🙂

Uporedni test HTC Sensation i Samsung Galaxy S 2 možete videti na linku.

Tags: AndroidGalaxy S IIprodajasamsung

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *