Panasonic najavio vodotporni Android telefon

Objavila u 10/12/2011 u 15:25

panasonic telefonPanasonic je najavio da imaju u planu proširenje na Evropsko tržište kada su u pitanju mobilni telefoni. Prvi model pametnog telefona sa Androidom, Panasonic planira da izbaci u martu 2012. godine. Vrlo su ambiciozni i planiraju da preko Evrope ozbiljno uđu u trku pametnih telefona na globalnom nivou. Panasonic planira da u narednoj fiskalnoj godini isporuči 1,5 miliona smartfonova. Dugoročni planovi do kraja fiskalne 2016. godine spominje i broj 15 miliona jedinica na svetskom nivou.

Glavne karakteristike njihovog predstavljenog modela je ultra tanak dizajn oblikovan u D slovo gledajući ga poprečno. Ima OLED ekran od 4,3 inča, NFC čip, vodootporan je i otporan na prašinu. Nažalost, nisu precizirali ostale detalje telefona. Ako žele da im plan uspe onda mislim da treba da malo više pričaju o karakteristika telefona i u saopštenjima.

Kako telefon izgeda možete videti na slici ispod:

panasonic telefon

 

 

Tags: 2012AndroidEvropaJapanmartPanasonictelefonUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *